De Warmste Week

Music for Tumbador 2018: samen maken we het warm

Meer dan 1.000 goede doelen nemen er elk jaar deel aan De Warmste Week, in de laatste week voor Kerstmis. Voor het zesde jaar op rij is Tumbador  vzw van de partij.

De Warmste Week is een initiatief van Studio Brussel. In de week van 18 tot 24 december 2018 pakt de zender uit met de live-uitzending Music for Life, vanuit Domein Puyenbroek in Wachtebeke. Tegelijk wordt heel Vlaanderen opgeroepen om een actie op te zetten voor een goed doel.

Wat kan jij doen?

Zet een actie op voor Tumbador.

Registreer je actie via de website van De Warmste Week (https://dewarmsteweek-dashboard.stubru.be/actie/nieuw/617) en vergeet ook niet om ons hiervan op de hoogte te brengen. Wij ondersteunen alle acties waar mogelijk. De opbrengst van die actie stort je door aan de Koning Boudewijnstichting die het op haar beurt begin januari aan Tumbador bezorgt. Sommige acties krijgen een reporter van Studio Brussel over de vloer of het kan zijn dat de zender je belt om live in de uitzending te vertellen over je actie. Wie langsgaat in Wachtebeke komt misschien live op de radio én de live-stream om de resultaten bekend te maken.

Let op: dergelijke acties geven géén recht op een fiscaal attest. Daarvoor moet je een vrije gift doen aan Tumbador zelf.

Organiseer een Koekenbak

Je kan met je klas een Ketnet-Koekenbak organiseren voor Tumbador. Die kan je aanmelden via https://dewarmsteweek-dashboard.stubru.be/actie/koekenbak/nieuw/617. Je hele klas bakt dan koekjes die je verkoopt voor het goede doel. Jeugdverenigingen kunnen helaas niet deelnemen aan de Ketnet-Koekenbak. Je maakt met je klas trouwens kans om één van je favoriete Ketnet-helden te ontmoeten want de Ketnet-wrappers komen langs op verschillende scholen.

Vraag een plaatje aan

Tijdens De Warmste Week kan je een plaatje aanvragen voor Tumbador via https://dewarmsteweek.stubru.be Je kan uitleggen waarom je die plaat hebt gekozen en waarom je kiest om Tumbador te ondersteunen. Per plaatje betaal je een klein bedrag dat integraal naar Tumbador gaat.

Loop de Warmathon

In elk van de vijf Vlaamse provincies (mee bepaald in Genk, Leuven, Brugge, Gent en Antwerpen) en in Brussel wordt een warmathon georganiseerd waar je kan lopen voor een zelf gekozen goed doel. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro rechtstreeks naar jouw goed doel gaat. Inschrijven kan via deze link

 

De meest voorkomende vragen over Music for Life/De Warmste Week vind je op https://dewarmsteweek.stubru.be/faq maar je kan uiteraard ook terecht op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Music for Life 2018: minstens 2.600 euro!

De teller van Music for Life 2018 staat op 2.602,68 euro. De Koning Boudewijnstichting stort het ingezamelde geld in schijven door aan de deelnemende vzw's en tot nog toe kregen we twee stortingen. Mogelijk loopt dit bedrag nog verder op. 

Noteer alvast dat we opnieuw zijn ingeschreven voor De Warmste Week 2019.

Zin om hier mee je schouders onder te zetten? Of zin om een actie te organiseren ten voordele van Tumbador? Laat dan van je horen!

 

Positieve rapport voor onze Sunday Brunch

Midden december hebben we, in het kader van De Warmste Week, voor het eerst een Sunday Brunch georganiseerd. Het initiatief kreeg over de hele lijn een positief rapport. Het bracht 1.242 euro op en de ongeveer 120 gasten waren bijzonder tevreden over onze luxueuze zondagsbrunch. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Dankjewel aan iedereen die is komen helpen en komen eten!

 

Sunday Brunch voor het goede doel

In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel organiseert Tumbador vzw een Sunday Brunch. Op zondag 16 december van 10 tot 14 uur kan je terecht in ontmoetingscentrum Zonnedauw (Kapellensteenweg 170, 2920 Kalmthout) voor een luxueuze zondagsbrunch. Je geniet er van verschillende broodsoorten,
beleg en warme gerechten, én je steunt het goede doel.
Volwassenen betalen 15 euro. Kinderen tot 3 jaar eten gratis. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts 7 euro.
Ook leuk als cadeau... ;‐)
Inschrijven tot en met 12 december via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

100 liter soep voor Tumbador

Dankjewel, Joyce Lefevre, Leen Van Doorslaer en David Madou. Hun actie ‘We maken er een soepke van’ voor De Warmste Week heeft na het maken van 100 liter soep een mooi bedrag van 500 euro opgebracht voor Tumbador!

 

Iron for Life etc. brengt 750 euro op

Onze acties van vorig weekend in Shopping Promenade hebben samen 750 euro opgebracht. Behalve Iron for Life hebben we in het kader van De Warmste Week ook Wheel for Life georganiseerd en kerstballen verkocht. Er verschenen over deze actie ook artikels in Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Dank je wel aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Wheeler eens ten voordele van Tumbador

Behalve Iron for Life organiseren we op zondag 17 december ook Wheel for Life. Om 14u30 nemen Paralympiërs Joyce Lefevre (T34) en Peter Genyn (T51) het tegen elkaar op in een wheeler (racerolstoel) op rollen. De verliezer doet, in het kader van de actie Iron for Life, de strijk van de winnaar.
Nadien kan iedere bezoeker plaatsnemen in de racerolstoel om zijn of haar snelheid te testen. Wie de beste tijd neerzet, mag zijn propere was gratis laten strijken.