Word vrijwilliger

Een groot deel van de inkomsten van Tumbador zijn afkomstig uit vrijwilligerswerk in het Sportpaleis, de Lotto Arena en de Stadsschouwburg.

Onze vrijwilligers bemannen er een toog (Foyer en/of één of twee zaaltogen) en in ruil krijgt Tumbador een bijdrage van de concertorganisatoren. Onze vrijwilligers zijn pure vrijwilligers en krijgen zélf hiervoor geen enkele bijdrage.

Er wordt gewerkt in (meestal vier) shiften. Vóór en na de concerten zijn al onze medewerkers van dienst. Tijdens het concert moet je één shift draaien. Met andere woorden: je kan driekwart van het concert (gratis) meevolgen in de zaal.

Twee keer per paar (september en januari-februari) kondigen we nieuwe evenementen aan via onze website en onze sociale media (facebook, Google+, Twitter). Jezelf aanmelden kan via http://evenementen.tumbador.be. Let op: bij een eerste aanmelding moet je account worden goedgekeurd door onze IT-afdeling. Doe dit dus ruimschoots op tijd!

De verdeling gebeurt automatisch, door een computerprogramma. Wie zich engageert voor minder populaire evenementen maakt meer kans om te worden geselecteerd voor de topaffiches. Ook vrijwilligerswerk op eigen evenementen (zoals onze jaarlijkse quiz) wordt meegerekend in deze verdeling.

Indien je niet wil medewerken maar storten, kan je er hier meer informatie over terugvinden.