Warmste week

Music for Tumbador 2019: samen maken we het warm.
Meer dan 2.000 goede doelen nemen elk jaar deel aan De Warmste Week, in de laatste week voor Kerstmis. Voor het zevende jaar op rij is Tumbador vzw van de partij.
De Warmste Week is een initiatief van Studio Brussel. In de week van 18 tot 24 december 2019 pakt de zender uit met de live-uitzending vanuit Kortrijk. Tegelijk wordt heel Vlaanderen opgeroepen om een actie op te zetten voor een goed doel.
Alle acties voor Tumbador die voor de Warmste Week geregistreerd worden vind je hier.
Image

Zet een actie op voor Tumbador.


Registreer je actie via de website van De Warmste Week en vergeet zeker niet om ons hiervan op de hoogte te brengen. Wij ondersteunen alle acties waar mogelijk. De opbrengst van die actie stort je door aan de Koning Boudewijnstichting die het op haar beurt begin januari aan Tumbador bezorgt.
Sommige acties krijgen een reporter van Studio Brussel over de vloer of het kan zijn dat de zender je belt om live in de uitzending te vertellen over je actie. Wie langsgaat in Kortrijk komt misschien live op de radio én de live-stream om de resultaten bekend te maken.

Let op: hou er rekening mee dat dergelijke acties géén recht geven op een fiscaal attest. Daarvoor moet je een vrije gift doen aan Tumbador zelf.

Ketnet Brandt Weer-brigade


Word lid van de Ketnet Brandt Weer-brigade!
Ketnet Brandt Weer voor de Warmste Week

In de week voor Kerst viert heel Vlaanderen De Warmste Week: iedereen zet zich in voor de goede doelen waar ze alles voor willen geven. En Ketnet zorgt ervoor dat De Warmste Week extra hot wordt, met Ketnet Brandt Weer!

Ga jij iets doen voor één van de goede doelen van de Warmste Week? Dan ben je officieel lid van de Ketnet Brandt Weer-brigade en krijg je misschien wel hulp van Ketnet!

Meer info vind je op de website van Ketnet.

Loop de warmathon


In elk van de vijf Vlaamse provincies (meer bepaald in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen) én in Brussel wordt een warmathon georganiseerd waar je kan lopen voor een zelf gekozen goed doel. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro rechtstreeks naar jouw goed doel gaat. Je kan ook het bedrag van jouw inschrijving te verhogen om zo jouw goede doel extra financieel te steunen.
Inschrijven kan via dewarmsteweek.be.

Vraag een plaatje aan


Tijdens De Warmste Week kan je een plaatje aanvragen voor Tumbador. Je kan uitleggen waarom je die plaat hebt gekozen en waarom je kiest om Tumbador te ondersteunen. Per plaatje betaal je een klein bedrag dat integraal naar Tumbador gaat.