Tumbador op de zomerfestivals

2022 kondigt zich aan als een meer dan volwaardig festivaljaar. Tumbador gaat opnieuw in zee met Tomorrowland, Werchter, Pukkelpop en Graspop. 

Na een zeer gesmaakte corona-editie van Campo Solar, willen we graag weer genieten van dit event in Damme. Daarnaast kan je mee naar Coldplay in het Koning Boudewijnstadion en zijn we ook paraat in Olen en Tienen....

Onze vrijwilligers voeren er tal van taken uit en in ruil krijgt Tumbador een bijdrage van de organisatoren. Onze vrijwilligers zijn échte vrijwilligers en krijgen hiervoor zelf geen enkele vergoeding.

Ons takenpakket varieert per evenement maar onze werkwijze is wel meestal dezelfde. Er wordt gewerkt in shiften en bij sommige evenementen krijg je de kans om je voorkeuren door te geven. Zo kan je zo veel mogelijk van het festival meepikken in ruil voor een paar uurtjes vrijwilligerswerk.

Ook het voorjaarsprogramma in het Sportpaleis, Lotto-Arena en Stadsschouwburg ziet er weer veelbelovend uit. Daar is tappen aan één van de togen onze taak, met wederom in ruil dat je mee kan genieten van het evenement.

Inschrijven kan via Mijn Evenementen.

 
We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.