Loop de 10 Miles voor Tumbador

De Antwerp 10 Miles, officieel de AG Antwerp 10 Miles & Marathon, is een stratenloop die sinds 1986 wordt georganiseerden intussen is uitgegroeid tot een van de populairste loopwedstrijden van het land.

De volgende editie vindt plaats op zondag 26 april 2020. Er wordt die dag een short run (5 km) georganiseerd maar dé trekpleister is de Anwerp 10 Miles, een loopwedstrijd van 10 mijl oftewel 16 kilometer. De marathon wordt in 2020 op een andere dag georganiseerd, namelijk op zaterdag 12 september, meer info op www.sport.be/antwerp10miles.

Traditioneel loop het parcours door de Kennedytunnel, de Bolivartunnel en de Waaslandtunnel, drie tunnels die normaal voorbehouden zijn voor het wegverkeer. Dat geeft een extra dimensie aan deze stratenloop waar Tumbador al jaren aanwezig is met lopers én supporters.

De Antwerp 10 Miles of de Marathon lopen voor Tumbador? Zet dan een actie op en laat het ons weten via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..