Zomerfestivals

Tijdens de zomer vind je Tumbador sinds enkele jaren ook op de zomerfestivals. De lijst van festivals waar we actief zijn, varieert van jaar tot jaar maar Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop zijn intussen vaste waarden op onze agenda.

Ook op Graspop Metal Meeting, Werchter Boutique en TW Classic zijn we meestal aanwezig en de agenda wordt soms aangevuld met kleinschalige festivals zoals Campo Solar te Damme en eenmalige evenementen op de festivalweide van Werchter of in het Koning Boudewijnstadium in Brussel. Denk daarbij aan grote namen zoals U2, Madonna, Robbie Williams, Coldplay, One Direction, Beyoncé, Metallica, ...

Onze vrijwilligers voeren er tal van taken uit en in ruil krijgt Tumbador een bijdrage van de organisatoren. Onze vrijwilligers zijn échte vrijwilligers en krijgen hiervoor zelf geen enkele vergoeding.

Ons takenpakket varieert per evenement maar onze werkwijze is wel meestal dezelfde. Er wordt gewerkt in shiften en bij de meeste evenementen krijg je de kans om je voorkeuren door te geven. Zo kan je zo veel mogelijk van het festival meepikken in ruil voor een paar uurtjes vrijwilligerswerk.

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.