Scholenacties

Tumbador komt ook op jouw school langs!

We zoeken (veel) scholen waar we ons zinvol revalidatiewerk in Zuid-Amerika willen uitleggen. Liefst scholen die samen met ons een breder klas- of schoolproject willen opzetten. Niet alleen om jongeren te informeren en te sensibiliseren rond duurzame ontwikkelingsdoelen (daarvoor hebben we gastlessen en presentaties). Maar ook om fondsen te werven voor onze projecten in Peru en Guatemala.

We werken volledig op maat: één enkele les, een lessenreeks, een heus scholenproject: zoals de school verkiest!

Image
Ken jij een school die geïnteresseerd kan zijn in ons verhaal? Werk je er zelf? Of ken je een leerkracht die wel wil meewerken/ons wil introduceren? Heb je (klein)kinderen die er schoollopen? Of ken je iemand van de ouderraad die we kunnen motiveren?
Image

Neem dan contact op met Tumbador (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.). Tumbador zal dan met de contactpersoon binnen de school afspreken: de lesinhouden (en vorm: per klas, per graad, ...) bespreken. We hebben kant-en-klare lespakketten, maar die worden zonder probleem en in samenspraak met de school aangepast door ons: zo hebben de scholen zelf nog weinig extra werk aan het project.

We hebben al ervaring zowel in lager (zelfs kleuter), secundair als volwassenen onderwijs. Maar we willen Tumbador evengoed introduceren in hogescholen met specialisaties revalidatie, kinesitherapie en ergotherapie.

Dus: niet aarzelen: breng ons in contact met een school, en wij doen de rest!

Enkele voorgaande acties bij scholen

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.