Halloween en een vroegtijdige Papa Noel

Elisa vertelt....

Tussen het werken door, wordt hier in Wasi Esperanza ook tijd gemaakt voor ontspanning.

Zo vierden we op 31 oktober Halloween en werd een verkleedwedstrijd georganiseerd. Hierbij werd het personeel in teams verdeeld en moest elk team een kindje van centro de día zo goed mogelijk verkleden. Belangrijk hierbij was dat de verkleedkleren niet aangekocht mochten worden, maar we zoveel mogelijk gebruik moesten maken van gerecycleerd materiaal. Er ging een gezonde concurrentiesfeer in de lucht en iedereen gaf zich volledig, wat resulteerde in prachtige kostuums. Na de wedstrijd trokken we nog samen de straat op om snoep te verzamelen.

Verder werd hier ook al tijd gemaakt voor een vroeg kerstfeestje voor het personeel en alle patiëntjes van Wasi samen met hun familie. Voor deze gelegenheid kwamen vertegenwoordigers van Schindler langs met talrijke cadeaus voor onze kinderen. Eén voor één mochten ze bij Papa Noel op de schoot om een gepersonaliseerd cadeau te ontvangen. Ook de aanwezige broertjes en zusjes werden niet vergeten. Naast de cadeautjes werd traditiegetrouw ook warme chocomelk en paneton navideño voorzien om van te genieten tussen het vele dansen en de kleine competities door.

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.