Overlijden in Wasi

Vanuit het revalidatiecentrum Wasi Esperanza in Ayacucho ontvingen we dramatisch nieuws. Meerdere medewerkers zijn getroffen door covid-19.

Melisa, een jonge kinesitherapeute, is helaas  overleden aan deze ziekte. Een jonge, gedreven kracht, die het beste van zichzelf gaf om jongeren met een beperking te helpen, is niet meer.

Sinds de uitbraak van de pandemie heeft men er alles aan gedaan om zo veilig mogelijk te werken. Op afstand (on-line) als het kon, in het centrum als het moest. Maar met in acht name van zeer strenge hygiene voorschriften. Momenteel is het centrum voor 15 dagen gesloten, en alle medewerkers zijn in quarantaine.

Hier in België zijn bestuursleden en medewerkers van Tumbador zwaar aangeslagen. Aan de familie van Melisa bieden we onze oprechte deelneming aan. Wij wensen de familie en alle medewerkers van Wasi veel sterkte in deze moeilijke dagen. Moge vele mooie herinneringen aan Melissa hen sterkte bieden.

 

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.