Een bijzondere verjaardag om te vieren

Alex Van Hoecke viert zijn éénjarig jubileum als vrijwilliger:

Alex Van Hoecke

“Voilà, 21 juni, mijn eerste jaar zit erop. Twintig keer was ik van de partij als steward of toogmedewerker. Ik trok met Tumbador naar Rock Werchter, Pukkelpop, Graspop en kon genieten van Coldplay (3 keer), The Cure, Tamino, Depeche Mode, Elton John en vele anderen. 

Mijn engagement verdwijnt evenwel in het niets met dat van sommige Tumbadorianen die ik het voorbije jaar heb ontmoet. Maar dat is niet belangrijk. Alle hulp, van elke dag tot 1 keer per jaar, is welkom en wordt warm onthaald.

 

Ik kan het daarom iedereen aanraden zich aan te melden als vrijwilliger. Je krijgt je er zo veel voor terug. Bovenop de kans om optredens van bekende en minder bekende artiesten op evenementen en festivals gratis mee te pikken, breng je ook geld in het laatje voor onze projecten in Guatemala en Peru. Daar zijn ergotherapeut(e)s en kinesitherapeut(e)s in onze revalidatiecentra als betaalde (locals) en onbetaalde (Belgische vrijwilligers) professionals actief.

 

In 2023 staat Tumbador tot nu toe al zeventien keer in mijn agenda. En dan moet het najaar in het Sportpaleis, Lotto Arena, Stadsschouwburg en Vorst Nationaal nog ingepland worden. Ik kijk er erg naar uit om in de komende maanden te beginnen met de vele zomerfestivals, weer met deze toffe, aangename ploeg samen te werken en nieuwe mensen te ontmoeten… en er nog een (paar) jaar bij te doen!”

 

Ook vrijwilliger worden zoals Alex? Schrijf je in via onze website! Festivals Sportpaleis

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.