10 jaar Wasi Esperanza

Wist je dat niet alleen Tumbador maar ook Wasi volgend jaar haar jubileum viert? Wasi Esperanza blaast in 2023 al weer tien kaarsjes uit.

Het revalidatiecentrum in Ayacucho wil dit op gepaste wijze vieren en organiseert op 1 april 2023 een evenement waarbij ze het personeel en de patiënten in de bloemetjes zet.

Verder wil Wasi Esperanza van de gelegenheid gebruik maken om te werken rond sensibilisering. Het thema revalidatie en het hebben van een beperking wordt in Peru nog al te vaak in een hoekje weggeduwd. Belangrijk dat ook de kinderen van het revalidatiecentrum gezien worden en mee deelnemen aan het dagelijkse leven!

We starten een inzamelactie om hen hierin te steunen. Steun jij hen ook?

Oud-vrijwilligers Aline (2018) en Elisa (2019) die elk in het revalidiecentrum verbleven en er als vrijwilliger-kinesitherapeuten werkten, keren volgend jaar -op eigen kosten- even terug naar Peru. Zij zullen op hun reis ook Aycucho en Wasi bezoeken en hopen er de festiviteiten mee te kunnen vieren. Volg ons op social media voor hun verslag als reporter ter plaatse!
We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.