Zaal ‘De Zonnedauw’, 15 december, 8u: een ongewone drukte: tafels worden klaar gezet, de zaal wordt ingekleed en er wordt flink gewerkt in de keuken.
Tegen 10u zijn de laatste tafels gedekt, het buffet staat klaar en de cava is ingeschonken: de Sunday Brunch ter gelegenheid van de Warmste Week kan van start gaan!
Al snel zijn alle tafels gevuld en genieten de aanwezigen van ovenverse broodjes, kaas, charcuterie, zalm, quiches, tortilla’s,…. De zoete bekken smullen van het verloren brood, de pannenkoeken en ander lekkers. Het volk blijft komen en tot ver na 14u wordt er gezellig nagetafeld. Het buffet wordt voortdurend aangevuld. Totdat echt alles op is.
Een ontspannen zondag, voldane buiken en een gezellig samenzijn met familie, vrienden en kennissen. Het was een goed recept voor deze winterzondag. Bedankt aan iedereen die erbij was en het zo mee warm hield in deze Warmste Week!