Scholenacties

De hoofdactiviteit van Tumbador ligt in Latijns-Amerika maar ook in België willen wij sensibiliseren rond mensen met een beperking. Dat doen wij onder meer in samenwerking met scholen.

Onze mensen gaan regelmatig spreken in kleuterscholen, basisscholen, middelbare scholen én hogescholen om te informeren over het revalidatiewerk dat wij leveren in Peru en Guatemala. We beschikken al over aangepaste presentaties, lesmateriaal en zelfs spelmateriaal maar zijn dit nog verder aan het uitbouwen.

Is jouw school misschien geïnteresseerd? Werk je in een school? Ken jij een leerkracht die interesse zou kunnen hebben? Heb je (klein)kinderen die er schoollopen? Of ken je iemand van de ouderraad die we kunnen motiveren? Geef ons een seintje via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Wij kunnen je al het nodige materiaal bezorgen of er kan iemand van onze vereniging langskomen.

We geven uiteraard de voorkeur aan scholen die met ons een breder klas- of schoolproject willen opzetten. We willen de jongeren immers informeren en sensibiliseren rond (onze) duurzame ontwikkelingsdoelen maar het zou ook leuk zijn mochten we extra fondsen kunnen werven voor onze projecten in Peru en Guatemala.

Dus, niet aarzelen: breng ons in contact met een school, en wij doen de rest!

Neem hier eens een kijkje naar enkel voorgaande acties van scholen

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.