Sportievelingen

Als het kriebelt moet je sporten... en waarom doe je dat dan niet meteen voor het goede doel? De Ten Miles of een marathon lopen, de Dodentocht stappen, 2km zwemmen, een hindernissenparcours tot een goed einde brengen, met een parachute uit een vliegtuig springen... je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een uitdaging voor het goede doel aan koppelen.

Veel van onze sympathisanten laten zich als extra stimulans bij zo’n uitdaging sponsoren (bv 1 euro per kilometer tijdens de Dodentocht of marathon, 40 euro als je uit het vliegtuig durft te springen... ).

Tijdens de Dodentocht zorgen wij bij voldoende deelnemers voor extra ondersteuning. Zo staan er kinesisten aan de kant van het parcours om je stramme spieren te masseren en wordt je bagage getransporteerd tussen de verschillende posten. Aanmoedigingen krijg je er uiteraard volop bij!

Hoe pak je dat concreet aan?

Spreek je netwerk aan: familie, vrienden, collega’s, buren… Dat kan je doen via je sociale media, via mail of zelfs persoonlijk. Je kan daarbij eventueel ook een flyer maken en uitdelen, of een poster ophangen op je werk of in je sportclub.

Denk er aan dat een foto altijd meer zegt dan 1.000 woorden. Dat kan een foto van jezelf zijn of van onze projecten. Neem daarvoor gerust contact op met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Zij helpen je graag verder met kwaliteitsfoto’s maar kunnen bijvoorbeeld ook sjablonen voor affiches bezorgen. Breng hen ook zeker op tijd op de hoogte van je actie want dan ondersteunen wij die ook vanuit Tumbador.

Je kan je laten sponsoren voor je deelname aan het evenement of, bijvoorbeeld, per afgelegde kilometer, per gewandeld uur of per gelopen ronde…

Vraag je contacten om te storten op de rekening van Tumbador (IBAN:BE93 7410 1910 0467) en kies daarvoor bij voorkeur een unieke vermelding zoals “Sponsoring Dodentocht Inge” of “Marathon Eric Sas”. Zo kunnen wij je gemakkelijk op de hoogte houden van de stortingen of de stand van zaken.

Stortingen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Meer info daarover vind je hier. Let op: om in aanmerking te komen voor een fiscaal attest, moeten donateurs rechtstreeks storten aan het goede doel in kwestie. Zamel het sponsorgeld dus niet zelf in om het in één keer op onze rekening te storten want dan mogen wij géén fiscaal attest afleveren. Deze storting wordt immers niet beschouwd als een persoonlijke gift omdat ze de optelsom is van verschillende giften.

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.